session_start(); if($_SESSION['zalogowany'] == 'tak') { echo 'Zalogowany: ' . $_SESSION['login']; echo '<p><a href=index.php?mode=wyloguj class=button>Wyloguj sie</a>'; } elseif($_GET['mode'] == 'logowanie') { $login=$_POST[login]; $pw=md5($_POST[password]); mysql_select_db("$db", $conn); $result = mysql_query("select password from users where login='$login'",$conn); $myrow = mysql_fetch_array($result) or die (mysql_error()); if($pw==$myrow[password]){ $_SESSION['zalogowany'] = tak; $_SESSION['login'] = $login; } else{ echo 'Błędne haslo !!'; } } elseif($_GET['mode'] == 'wyloguj') { session_unregister(zalogowany); session_unregister(login); ?> <script LANGUAGE="JavaScript"> window.top.location.href="index.php"; </script> <? } else { echo '<form method=post action=index.php?mode=logowanie> Login:<br> <input type=text name=login> <br>Haslo:<br> <input type=password name=password> <br><input type=submit>'; }
Zalogować sie idzie ladnie i cacy, ale wylogowac juz nie :[ tak jakby nie wykrywal tego kawalka:
elseif($_GET['mode'] == 'wyloguj') { session_unregister(zalogowany); session_unregister(login); ?> <script LANGUAGE="JavaScript"> window.top.location.href="index.php"; </script> <? }
nawet jesli zmienie to na:
<?php elseif($_GET['mode'] == 'wyloguj') { } ?>
to i tak nawet nie wyswietla mi tego txt. Siedze juz jakis czas i sie glowie gdzie tu blad ;]Mam nadzieje ze ktos bedzie mi w stanie pomoc ;d