Mam formularz, w którym jest pole określające zamawiany towar, typ, ilość oraz miejsce dostawy. Opisałem je taką funkcją:
<?php function add_Tw_field() { connect_db(); $query="SELECT IdTw, NazwaTw FROM towary"; echo "<div class=\"label\">Towar:</div><div class=\"inputs\"><select class=\"input\" name=\"IdTw\">"; while ($z < $num) { $z++; } echo "<div class=\"label\">Typ:</div><div class=\"inputs\"><input class=\"input\" name=\"TypTw\" /></div>"; echo "<div class=\"label\">Ilość:</div><div class=\"inputs\"><input class=\"input\" name=\"IloscTw\" /></div>"; connect_db(); $query="SELECT IdMg, NazwaMg FROM magazyny"; echo "<div class=\"label\">Miejsce dostawy:</div><div class=\"inputs\"><select class=\"input\" name=\"IdMg\">"; while ($w < $num) { $w++; } } ?>
Wszystko jest ok, jeśli w zamówieniu występuje tylko jedna pozycja. Nie wiem natomiast, jak za pomocą PHP powtórnie wywołać tą funkcję (przy użyciu przycisku button), by otrzymać dwa takie pola, jedno pod drugim. JavaScript chyba nie ma tutaj racji bytu, prawda? Zdaję sobie sprawę, że będzie to musiało odbyć się z przeładowaniem strony, ale nie wiem, jak do tego się zabrać. Pomocy!