Wiec tak:
Chce zrobić liste kumpli i żeby wysyłało zaproszenia tak jak na www.epuls.pl
i mam php-fusion i zeby z ta lista kumpli było logowanie, ma pobierac wlasnie z tabeli w bazie: fusion_users.
Chce to zrobić tak:
Klikam na link do listy kumpli, na 1 stronie jest logowanie wiec loguje sie, wyszukuje jakiegos kumpla np. Dawid i wysyłam mu zaproszenie. On przyjmuje zaproszenie i do listy kumpli mi sie on dodaje.Prosze właśnie o przesłanie mi tabeli bazy danych i skryptów bo jestem w tym baaaarrdzzzzzzzzzzoooo zielonyyyyyy.
Drugim moim problemem co chce zrobić jest pamiętnik też z wykorzystaniem bazy danych, wchodze loguje sie, pisze jakiś pamiętnik, i chce ze nie tylko ja bede podgladal swoje pamietniki tylko ze kumple z listy moga tylko widziec to.Prosze bardzo o przesłanie tabeli do bazy danych i napisać skrypty bo jestem w tym zielony a licze na to ze mi pomożecie bo lubie te forum bardzo bo dużo sie tu dowiedziałem.
Kumple i pamietniki maja być ze soba zlaczone jakoś.
I pamietajcie ze uzytkowników ma pobierać z tabeli fusion_users a polaczenie z baza danych w skryptach umie zrobic bo to proste.Bo chce żeby bylo tak jakoś podobnie do epuls bo ma portalu moim bo on dla kolegow jest chce takie fajne rzeczy porobić.
Pozdrowionka i licze że mi pomożecie i moze kiedys pomoge ja nawet wam.
Pozdro