Mam następujący problem. Stworzyłem projekt przychodnia, gidzie mam wyszukiwarkę do tabeli, w której szukana treść jest przekazywana przez formularz
...
Na początku skrypt wyszukiwarka jak restza stron była w osobnym pliku wraz z 'obudową' html-em, później odkryłem jednak

<?php ... <a href=\"main.php?go=2\">wyswietl pacjentów</a href=\"main.php?go=2\"> <li><a href=\"main.php?go=3\">usuń pacjenta</a href=\"main.php?go=3\"> <li><a href=\"main.php?go=4\">dodaj pacjenta</a href=\"main.php?go=4\"> <li><a href=\"main.php?go=5\">znajdz pacjenta</a href=\"main.php?go=5\"> ... switch ($_GET['go']) { case 2: include(\"show_patients.php\"); break; case 3: include(\"remove_patient.php\"); break; case 4: include("add_patient.php"); break; case 5: include("find_patient.php"); break; ... ?>
I tutaj mam problem bo o ile w tej pierwswzej wersji po wpisaniu tresci do formularza dostawałem stronę przykładowo
localhost/przychodnia/find_patient.php?tresc=nowak
o tyle teraz dostaję
localhost/przychodnia2/main.php?tresc=nowak
co przenosi mnie na stronę główną. Jako że moja wiedza o formularzach (o php zresztą jeszce bardziej) kuleje, nie moge wymyśleć w jaki sposób po kliknięciu na 'Znajdz osobe' wyswietlic
czyli to, co poprawnie wyświetla stronę z wynikiem. Za sugestie dziękuję z góry
localhost/przychodnia2/main.php?go=5&tresc=nowak