<?php if ($_POST['wys']) { } $os1 = $_POST['osoba']; $os2 = $_POST['wpis']; break; } break; } ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <title>Komentarze</title> </head> <body> <form method="POST"> <table border="0" align="center"> <tr><td><b>Osoba:</b><br> <input type="text" name="osoba"> <input type=hidden value="send2" name='send2'></td></tr> <tr><td><b>Wpis:</b><br> <textarea name="wpis" cols=45 rows=4 warp="VIRTUAL"></textarea> </td></tr> <tr><td align="center" colspan="2"> <input type=hidden value="wys" name='wys'> <input type="submit" value="wyślij"> </tr></td> </table> </form> <?php $li = 1; ?> <?php if ($osoba && $wpis) { $query = "INSERT INTO komentarze (data, osoba ,wpis) " . "VALUES (now(), '$osoba', '$wpis' );"; } DESC;"); echo "<table border=\"1\" align=\"center\" font-size=\"1px\" width=\"300\"><tr><td><b>Skomentował: ".stripslashes($rekord['osoba'])."</td></tr><tr><td>". <I><tr><td align=\"right\" >".$rekord['data']."</I></td></<tr>\n</table>"; $sawpisy = 1; } ?> </body> </html>
Niestety gdy wysyłam z pustymi polami to mnie przerzuca do wyslane.php :/
gdy natomiast pozbędę sie
<?php if ($_POST['wys']) { } ?>
to gyd wysyłam z pustymi polami czy polem to nic sie nie dzieje a ja jak zupełnie to wali mi komunikat ze nie uzupełniłem wszystkich pól.
Próbwałem też z
[/php]
<?php
if (isset($_POST['wys'])) ...?>
[/php]
Tez nic. Zależy mi na tym żeby mnie po dodaniu komentarze przerzucalo (bo to mi załatwia problem z odswiezaniem) na to wyslane.php ale gdy nikt nic nie wpisze to żeby sypnął błedem.