Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL]Rejestracja, Logowanie, Wylogowywanie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
khaoz
Nie jedzcie pomnie bo jestem zielony w php i mysql ...znam dobrze html ale chcialbym zrobic rejestracje i logowanie na mojej stronie...czy moglibyście mi wytlumaczyc jak to sie robi, za pomaca jakich programow i podeslali jakis kod do rejestracji i logowanie:D bylbym bardzo wdzieczny biggrin.gif
minou
Na początek przeczytaj sobie chociaż pierwsze rodziały jakiegokolwiek kursu php - bo widzę, że na razie, to próbujesz to na lenia ("w jakim programie"?questionmark.gifquestionmark.gif) zrobić.

Potem możesz spojrzeć tu: Tutorial rejestracji [php+sql] i do kompletu tutorial rejestracji [php+sql].
Mlodycompany
minou na lenia tez jest ciezko bo jak nie umie to nie wpasuje skrytpu do stryny i co mu da ze mu napiszemi i damy gotowca.

khaoz przeczytaj sobie warunki, sesje i o mysql i bedziesz w stanie zrobic własne logowanie. ja ci moge jedynie naswietlic jak to wyglada, ale skrypt sobie sam zrobisz biggrin.gif
khaoz
huh? ...no okej biggrin.gif to trza sie wziac do roboty biggrin.gif dzieki z góry biggrin.gif

ale np. login.php zapisujemy w programie txt....to jak z tego zrobic php? tongue.gif
Mlodycompany
korzystasz z notatnika? jesli tak to sciagnij sobie z neta pajaczka bo jest najbardziej przejrzysty dla takich osob jak ty czyli dla zielonych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.