<?php <div> <Br><Br> <table width="75%" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" style="border: 1px solid #C5C5C5;"><tr><th style="background-color:#eeeeee" height="18"><b>Prywatna wiadomosc</b></th></tr></table> <table width="75%" align="center" cellpadding="4" cellspacing="0" style="border: 1px solid #C5C5C5;"><tr><td> <table width="75%" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" style="border: 1px solid #C5C5C5;"> <tr> <td align="left" width="1%" style="background-color:#F6F6F6;padding:4px;border: 1px solid #C5C5C5;">Nadawca:</td><td>'.$dane['nadawca'].'<td></td> </tr> <tr> <td align="left" width="1%" style="background-color:#F6F6F6;padding:4px;border: 1px solid #C5C5C5;">Temat:</td><td>'.$dane['tytul'].'<td></td> </tr> <tr> <td align="left" width="1%" style="background-color:#F6F6F6;padding:4px;border: 1px solid #C5C5C5;">Data:</td><td>'.$dane['data'].'<td></td> </tr> <tr> <td></td><td width="100%">'.$tresc.'</td> </tr> </table> <table width="75%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr><td>sdadf</td></tr> </table> </td></tr> </table> </div> '); ?>
Tak to wyglada: http://img396.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu5nv0.png
Teraz tam gdzie jest strzalka ta u gory po lewej stronie chodzi mi to zeby tabele w srodku czyli ta z danymi pw podzieli za pomoce tak jakby border tylko nie wiem jak tzn widzicie tak jak ja mam to od skonczenie napisu Nadawca/Data/Temat i tresc tak jakby przedluzyj border kolumny nie wiem czy mnie rozumiecie

A co do drugiej szczalki nie wiem dlaczego ale tabela z tresc pw jest mniejsza od wszystkich inny a dalem jej width="75%" wiec powinna byc taka sama jakies propozycje?