Witam!

Ja postaram się odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ wiem na 100%, że rozwiązanie isnieje! Wierzę również że @MFIPETER pisał prawdę i problem ten nie dotyczy hostingów, choć potrafi mieć to ogromny wpływ, ale w takim samym stopniu dotyczy to innych skryptów for/cms itp..
Zajmuję się tym skryptem hobbystycznie i naprawdę wiem o nim więcej niż osoby które do tej pory poznałem!
Problemem, jest dosłownie tłumacz/lama, który zakodował pliki UTF-8 z BOM.. Efekt? nie wyświetla się token - capcha, o której tu mowa, ponadto można zauważyć 3 pokrzaczone znaczki w górnym lewym rogu, i to jest znak, że któryś z plików językowych, w kodowaniu UTF, jest zakodowany z BOM!
Np. wchodzimy do profilu i widzimy te 3 znaczki w lewym górnym rogu przeglądarki, to znaczy, że f*kup jest plik - Profile.polish.php.
Należy wtedy wyedytować taki plik, np. Notepad++ i wybrać kodowanie UTF-8 bez BOM! Zapisać i wgrać na server.
W tym wypadku, był to plik - Login.polish.php
Mam nadzieję, że tre informacje pomogą innym nieszczęśnikom...
To bardzo dobry skrypt i z darmowych jest jak dla mnie zdecydowanie more frendly fo users niż np. phpBB3, no i jest mniej dziurawy..
Pozdrawiam

rr.