Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CMS]Dokuwiki
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ShadowD
Witam,

Mam pytanie dotyczące dokuwiki, staram się dopasować szablon do swoich potrzeb i napotkałem problem a dokładniej nie wiem jak mogę zmienić styl ekranu logowania i rejestracji.

Prosił bym o podanie katalogu w którym jest plik z stylami bądź formularz logowania i rejestracji.

Z góry dziękuję za pomoc...
gox
No to se zobacz jakie masz style w ekranie logowania, odpal TC i poszukaj tego ciagu znakow... w plikach tego dokuwiki..
f1xer
Niestety dokuwiki nie używam ale wiem jedno FireBug to potężne narzędzie wystarczy zainstalować, włączyć po czym najechać kursorem na nieznany element kliknąć prawy przycisk wybrać Zbadaj Element i proszę masz kod html + wykorzystane css (razem z nazwą klas i pliku z definicją stylów) zakładam że używasz FireFoxa jeżeli nie to czas najwyższy biggrin.gif Do IE też jest taki dodatek ale przy FireBugu to on się chowa biggrin.gif
ShadowD
Korzystałem z ie ale odkąd programuję staram się tępić owych ludzi...

Co do pierwszego posta, niestety nie ma tak łatwo próbowałem z 30 min siedziałem i szukałem po plikach tego stylu ale nie ma próbowałem również dodać w pliku strony odpowiedni kod lecz nic się nie zmienia...

A FireBuga zaraz zainstaluje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.