<?php //logowanie do rapida ... //download i upload for($i=0; $i<$ile; $i++) { $y=1; $nrpart=$i + $y; $nazwa=$_POST['nazwa'].' for warez.mp3ki.eu by '.$_POST['by'].'.part'.$nrpart.'.rar'; $link=convertstring($tablica[$i]); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $link); curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $fh); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0); curl_exec($ch); $url="http://rapidshare.com/"; $strona = get_file_contents($url); $postFields['zmienna1'] = 'wartość1'; if($_POST['typ']=='free') { $postFields['freeaccountid'] = $_POST['login']; $postFields['password'] = $_POST['pass']; } else { $postFields['login'] = $_POST['login']; $postFields['password'] = $_POST['pass']; } $ch = curl_init("$form1[1]"); curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)"); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postFields); } curl_close ($ch); } ?>
Wcześniej ngdy w formularzu wybierałem, opcję premium wszystko mi działało i nagle przestało jak coś zmieniłem. Zmieniłem to zpowrotem lecz dalej nie działa.