Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js] Drukuj tylko to
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Krzychur
Już ten temat załozyłem ale nie dostałem odpowiedzi bo temat został usunięty chyba przez to że nei było [js].
--------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie jak zrobić, aby dany link lub graficzny przycisk drukował wyłącznie tekst objęty jakimiś znacznikami. Chodzi mi aby u mnie w artykulach nie drukowalo wszystkiego tylko samom tresc artykulu.
nera
Na dole artykułu umieść link do drukowania tj. link wywoła nowe okno (lub to samo) tylko z treścią samego artykułu
Krzychur
udam ze tego nie przecztalem...
czachor
trochę OT (przepraszam)
@Krzychur, nie wiem, czemu udajesz... jest to jakieś rozwiązanie, jak dla mnie w sam raz... a jak nie, to trochę kulturniej napisz, że nie pasuje... zwłaszcza, że nie napisałeś, jakie rozwiązania nie zadowolą Cię...
[/OT]
nera
Cytat
trochę OT (przepraszam)
@Krzychur, nie wiem, czemu udajesz... jest to jakieś rozwiązanie, jak dla mnie w sam raz... a jak nie, to trochę kulturniej napisz, że nie pasuje... zwłaszcza, że nie napisałeś, jakie rozwiązania nie zadowolą Cię...
[/OT]

Nie miałem ochoty komentować wypowiedzi Krzychur'a więc wielkie dzięki czachor za tego posta.
Od niedawna jestem na tym forum ale z tego co się zorientowałem (przejrzałem posty Krzychur'a) Krzychur'a zadowalają tylko gotowe skrypty.

Sorry, że chciałem pomóc!
DreeD
echh... Krzychur popatrz tu... i nie pytaj o to wiecej... tam jest wszystko co ci moze byc potrzebne...
Click
Krzychur
No dobrze dzięki za linka. Co do Czachora i Nerki... Przeciez nie bede kopiował dokumentów i robił to samo na nich dwóch. Patrzcie np tutaj koło cytuj czasami edytuj i x jest przycisk Drukuj ten post. O to mi chodzi smile.gif .
scanner
Przycisk drukuj post dziąła tak, jkak koledzy wcześniej powiedzieli.
Zamykam temat.
Następnym razem pomyśl nad tym, co ludzie Tobie proponują.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.