Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: programy do pozycjonowania
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
arise
Proszę o opinie dotyczące automatycznych programów do pozycjonowania. Osobiście od kilku miesięcy promuję w ten i tylko ten sposób parę moich stron. Jestem bardzo zadowolona. Strony faktycznie zajmują pozycje w czołówce wyników wyszukiwania Google, co procentuje ogromną liczbą wejść, a w konsekwencji wzrostem sprzedaży produktów i usług, które proponuję. Zadziwiające jest dla mnie, że nikt o programie nie pisze i nie dyskutuje. Przecież jest to całkowicie innowacyjne rozwiązanie ogromnego problemu katalogowania, dlaczego się o tym nie rozmawia, nie wymienia poglądów i doświadczeń. Zapraszam do rozmowy.
Sabistik
A jaki to cudowny program wynalazłeś? Bo wszelkiego rodzaju addery to mega syf. i podaj frazy pod jakimi się wypozycjonowałeś tak znakomicie...
mike
~Sabistik czytaj końcówki słów tongue.gif
erix
Cytat
nie pisze i nie dyskutuje. Przecież jest to całkowicie innowacyjne rozwiązanie ogromnego problemu katalogowania, dlaczego się o tym nie rozmawia, nie wymienia poglądów i doświadczeń. Zapraszam do rozmowy.

Bo Google piętnuje non-stop takie rozwiązania i stara się z tym walczyć. winksmiley.jpg Myślisz, że pracownicy Google nie korzystają z forów pozycjonerskich/etc? tongue.gif Żeby zwalczać wroga, trzeba go najpierw poznać.
arise
wracając do tematu. trochę mnie wystraszyły wasze posty, i nie powiem, juz nie podchodzę tak entuzjastycznie ALE dowiedziałam się kilku mądrych rzeczy: po pierwsze skuteczność to jakieś 80%- dużo czy mało -zależy jak dla kogo, dla sabistik to syf, dla mnie jest ok, może mam małe wymagania, ale jestem za leniwa, żeby wymagać więcej. Druga mądra rzecz jaką się dowiedziałam to to, że szanse pomiędzy google i programami do pozycjonowania są wyrównane tzn. wygra kto lepszy.a po trzecie dowiedziałam się, że programy dodają zazwyczaj do złych kategorii i to jest minus;(
erix
Cytat
trochę mnie wystraszyły wasze posty

I bardzo dobrze, będzie może mniejszy śmietnik w wyszukiwarkach.

Cytat
ale jestem za leniwa, żeby wymagać więcej.

To się utrzymasz w wynikach góra miesiąc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.