Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: myszka
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Strarus
cześć:)
Jakie myszki polecacie z rodziny logitech? Myślałem nad MX1000 albo G7 ale nie wiem czy są warte swojej ceny... Może ma ktoś którąś z tych i może mi ją opisać? A czy ew. G5 też będzie dobra? (myszka musi mieć rolkę odchylaną, tak aby przewijać zdjęcia w poziomie i przycisk wstecz)
Wykrywacz
Ja mam MX Air, bardzo bardzo fajna sprawa, szczególnie jeszcze jak prowadzisz szkolenia prezentacje. No i spełnia twoje wymagania, a nawet bardziej ;P

No i ma kosmiczny design robiący niezłe wrażenie.
Strarus
hehe ale 400 nie wydam na myszke haha.gif ale tylko się pytam na razie bo nie wybrałem jeszcze biggrin.gif
Wykrywacz
No trochę kosztuje winksmiley.jpg ale jak byś miał nadmiar forsy to naprawdę gorąco polecam, do samej pracy też doskonale się nadaje (do gry w WoW'a też bo ma 6 programowalnych przycisków ;P)

Edit:

A poza tym już kosmicznie staniała: za 348 do wzięcia winksmiley.jpg

http://www.ceneo.pl/850410
phpion
Ja mam Manta Shaman za ~20zł i działa: wskazuje, klika, scrolluje i do gry w Enemy Territory się nadaje. I tak od ładnych paru lat.
Strarus
hehe smile.gif A ma ktoś może myszy microsoft? Co o nich sądzicie ? Które myszy są najlepsze?
kwiateusz
ja mam microsoft wireless optical mouse 2000 i dno totalne, gdyby nie to ze jest to zestaw z klawa i nie chce miec 2 odbiornikow to wyrzuciłbym ja za okno, scrool sie slizga ze klikanie srodkowym w celu otwarcia nowego taba to masakra do tego piszczy... jedyny + to to ze działa na 1 paluszku aa
ShadowD
Sam korzystam z mx revolution i jest po prostu super, idealnie nadaje się na długie dni... winksmiley.jpg

Mysz mx 1000 jest bardzo podobań więc sądzę że też jest ciekawa, a swoją drogą polecam mx revolution...
Diwi
Polecam VX Revolution, najwygodniejsza myszka jaką dotychczas miałem.
bartg
Kwiateusz mam to samo. Kupiłem pełny nadziei a tu nic. Aktualnie leży w szafie smile.gif i się kurzy
sztosz
Ja mam M$ Bluetooth Notebook Mouse 5000 v1.0 i jest super. Można ją wyłączyć, ale bez wyłączania działa mi około 14 dni na akumulatorkach 2xAAA. Lekka, laserowa, szybka, dosyć precyzyjna. Z myszek na bluetooth ta mysz Microsoftu jest najlepsza z jaką miałem do czynienia.
legorek
Ja posiadam myszkę no name. Zakupiłem ją w Tesco za 19.90 zł. Posiada następujące funkcje:
poruszanie kursorem w dowolnym kierunku,
klikanie lewym przyciskiem,
klikanie prawym przyciskiem,
klikanie środkowym przyciskiem,
przewijanie kółeczkiem.

Na jej korzyść dodatkowo przemawia to, że jak się zepsuje, mogę ją po prostu wyrzucić i kupić nową, ale tego nie jestem do końca pewien bo mam ją od 3 lat i się nie zepsuła.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.