Udzielę korepetycji - pomocy z zakresu materiału zawartego w książce "PHP5 Zawansowane Programowanie - Tworzenie Złożonych Aplikacji w PHP5" strona książki w Helionie.
Jeśli masz problemy ze zrozumieniem materiału zawartego w tej pozycji, nie radzisz sobie z analizą przykładów towarzyszących tej książce (niestety zawierają wiele błędów) - możesz napisać do mnie alega, postaram się Ci pomóc.
Z moją pomocą szybko poznasz pojęcia związane z programowaniem obiektowym: klasy, obiekty, dziedziczenie, interfejsy, hermetyzacja, wzorce projektowe.
Nauczysz się korzystać z klas Collection, GenericObject, obsługujących sesję i uwierzytelnianie oraz komunikowanie się z użytkownikami. Poznasz także pakiet PEAR, PHPUnit i model MVC.
Pomogę Ci zmienić Twoje "proceduralne" skrypty na bardziej przenośne moduły napisane w OOP.
Przykładowa aplikacja znajduje się tutaj Odwiedź moją stronę.
Jest to przykład zaczerpnięty z książki "PHP i MySQL Tworzenie Stron WWW - Vademecum profesjonalisty" i napisany przeze mnie obiektowo z wykorzystaniem narzędzi zaprezentowanych w "PHP5 Zawansowane Programowanie - Tworzenie Złożonych Aplikacji w PHP5".