Cytat
org.tigris.subversion.javahl.ClientException: Item already exists in filesystem
Commit failed (details follow):
File already exists: filesystem 'D:/Projekty/svn/proj1/db', transaction '10-f', path '/proj1/nbproject'
File already exists: filesystem 'D:/Projekty/svn/proj1/db', transaction '10-f', path '/proj1/nbproject'
Jeśli wykluczę z commita cały katalog nbproject wywala mi taki błąd:
Cytat
org.tigris.subversion.javahl.ClientException: Illegal target for the requested operation
'D:\Projekty\www\proj1\nbproject' is not under version control and is not part of the commit, yet its child 'D:\Projekty\www\proj1\nbproject\project.properties' is part of the commit
Jeśli wykluczę całą zawartość katalogu razem z netbeans'em to commit przechodzi. Ale odhaczanie na liście tylko kilku plików za każdym razem jest lekko upierdliwe. Coś kojarzę że trzeba było dodać właściwość :ignore do katalogu. Ale niestety jak to się mówi, wiem że dzwonią ale nie wiem w którym kościele. Oprócz tego mógłby mi ktoś przetłumaczyć te błędy suahili na polski? Chciałbym wiedzieć dlaczego nie mogę zatwierdzić zmian razem z nbproject.Commit failed (details follow):
'D:\Projekty\www\proj1\nbproject' is not under version control and is not part of the commit, yet its child 'D:\Projekty\www\proj1\nbproject\project.properties' is part of the commit
Z góry dzięki.