Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IE7/IE8 nie instaluje się pod windowsem xp sp3
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
fragles
i za nic w świecie nie wiem jak temu zaradzić - uprzedzając pytania, IE7 to wymóg (a nie mój wymysł) - komputer jest nie mój, ma wszystko legalne zarejestrowane itp itd, a mimo wszystko IE7 i IE8 nie chcą się zainstalować

a jeśli jest to rzecz niemożliwa to czy różnice ie6/ie7 są duże - czy jeśli pod IE6 bedzie wszystko wyglądało/działało OK to czy pod IE7 jest taka sama gwarancja
artur_dziocha
Witam,
ja też miałem z tym ogromny problem:)
IE powinno zainstalować się z SP2 lub SP3 podczas aktualizacji systemu.
Próbowałeś tego?? http://support.microsoft.com/kb/917925

wyłącz firewalla, antywirusy itd
sztosz
Jeśli masz zainstalowany Adobe Acrobat 9 lub Acrobat Reader 9 to odinstaluj to zupełnie, zainstaluj IE 7/8 wedle potrzeb, ponownie zainstaluje program ze stajni Adobe. Czemu program ze stajni Adobe blokuje program ze stajni Microsoftu? Bo bywa że ślepy koń jest mądrzejszy od tych półgłówków.
matixrr
Ja u siebie też nie mogłem wgrać IE7 i z tego co zauważyłem to najlepiej odrazu na czystym systemie skorzystac z akutalizacji windowsa...

Nie wiem czy akurat to Adobe mi blokowalo bo juz nie pamietam czy mialem zainstalowany ale czasem to tez podobno wina antywirusa...
Bart77
IE to wymóg? Zerwij z tymi ludźmi kontakty dyplomatyczne! winksmiley.jpg
.radex
Cytat(Bart77 @ 24.03.2009, 13:55:48 ) *
IE to wymóg? Zerwij z tymi ludźmi kontakty dyplomatyczne! winksmiley.jpg

OT: Jasne i weź potem sprzedaj klientowi layout niedziałający pod IE tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.