Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] www.smsowanie.pl - Twoja darmowa bramka SMS
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
eclipsewear
Możliwości skryptu:

- Wysyłanie SMS-ów do Orange.
- Wysyłanie SMS-ów do Plus GSM
- Wysyłanie SMS-ów do Ery
- Wysyłanie SMS-ów do Heyah
- Wysyłanie SMS-ów do Sami Swoi
- Wysyłanie SMS-ów do 36,6
- Wykrywanie przynależności do operatora.
- Możliwość "doklejenia" własnych reklam do wiadomości.

Wymagania skryptu:

+ PHP 4/5
+ cURL
+ MySQL

Wystawiam FVAT

Demo : http://smsowanie.pl/

Link do aukcji Allegro : http://allegro.pl/item629711715_bramka_sms..._inne_fvat.html
devnul
wystawiasz 100 sztuk skryptu który jak przyznałeś (tutaj) kupiłeś i do którego jak podejrzewam nie posiadasz praw do powielania i odsprzedaży
eclipsewear
Cytat(devnul @ 6.05.2009, 22:14:04 ) *
wystawiasz 100 sztuk skryptu który jak przyznałeś (tutaj) kupiłeś i do którego jak podejrzewam nie posiadasz praw do powielania i odsprzedaży

Kolego przeczytaj cała zawartość aukcji , nabyłem od autora pisemną umową w formie papierowej na dalszą odsprzedaż skryptu
eclipsewear
Na chwilę obecną nie mam skanera w pobliżu .
Dla zainteresowanych jak i dociekliwych ;P , umowa dostępna do wglądu jutro
phpion
Nigdzie nie jest napisane czy zakupienie skyrptu od razu umożliwia mi rozsyłanie SMSów. Z tego co wiem to operatorzy umożliwiają darmowe wysyłanie SMSów przez ich bramki ale z pewnymi ograniczeniami (np. Plus to chyba 10 SMSów na dzień). Jest możliwość pozbycia się tych ograniczeń poprzez wykupienie jakiegoś pakietu. Dlatego mam pytanie:
Czy kwota 79 zł to jedyna kwota konieczna do PEŁNEGO korzystania z systemu?
Obawiam się, że SMSy idą albo przez darmowe bramki (chyba nie można ich wykorzystywać do celów komercyjnych a do takiego np. chciałbym wykorzystać ten skrypt) albo poprzez jakąś bramkę autora skryptu (w każdej chwili to może paść i co wtedy?). Jeżeli mógłbyś odpowiedzieć byłbym wdzięczny.
mojnick
Witam, jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany wysyłaniem/odbiorem smsów, lub smsów typu premium to zapraszam na stronę zmoderowane Skrypt dostępny na stronie demonstruje podłączenie do naszego serwera i realizację wysyłania smsów, ale tylko za naszym pośrednictwem, wiąże się to z opłatami. Natomiast dla chętnych doładujemy z przyjemnością konto do przeprowadzenia testów. Pełny opis oraz skrypt znajduje się na stronie zmoderowane

Zapraszam.

Ps.
Skrypt można rozbudować o inne funkcje np. do wysyłania smsów graficznych, bądź przesyłania dzwonków, tapet. Na stronie dostępna jest wersja przykładowa, ale w pełni funkcjonalna.

--
Zachciało się pozycjonować? Nie ma mowy. Jeszcze raz wyskoczysz z tym linkiem, w jakiejkolwiek formie (możesz nawet linkować do frazy w google), a osobiście włączę Ci moderację. Dwie żółte kartki już masz, następna będzie czerwona.

~erix
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.