<html> <head> <link rel="stylesheet" href="js/lytebox.css" type="text/css" media="screen" /> <script> function pokaz() { myLytebox = new LyteBox(); var myStartFrame = document.getElementById("intro"); myLytebox.start(myStartFrame, false, true); } </script> </head> <body onLoad="javascript:pokaz()"> </body> </html>
chodzi o to, zeby okienko lyteboxa pojawialo sie przy wejsciu na strone. pod ff mi to dziala, natomiast pod ie mam taki kod bledu:
Szczegóły błędu na stronie sieci Web Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0) Sygnatura czasowa: Mon, 15 Jun 2009 09:05:07 UTC Wiadomość: 'this.imageArray[...].1' jest pusty lub nie jest obiektem Wiersz: 465 Znak: 2 Kod: 0 Identyfikator URI: file:///C:/Users/Jasiek/Desktop/v6/js/lytebox.js
co dziwne, po wywolaniu tej funkcji przez klikniecie linku z onClick="pokaz()", bledow nie ma!
tutaj mozecie pobrac spakowany plik http://odsiebie.com/pokaz/3556271---76d9.html
prosze, pomozcie, bo to cholernie wazne, musze oddac dzis strone do klienta, a tylko ten drobiazg nie chce mi dzialac!
no, pomoze ktos?
ktos pomoze?