Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js] ie7 jak sprawdzić co generuje ten błąd
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
f1xer
Witam właśnie modyfikuje pewien skrypt galerii php i w firefoxie wszystko śmiga jak zwykle dobrze, gdy otwieram stronę w ie7 dostaje taki komunikat

ja bardzo chętnie naprawie ten błąd ale nie bardzo wiem gdzie go szukać. Czy jest jakiś sposób żeby dowiedzieć się w którym pliku jest ten błąd (strona ma mnóstwo bibliotek js).Mały update błąd dotyczy tylko rozszerzenia IETab dla FF w "czystym" IE7 nic się nie wyświetla. Wie ktoś co to jest?
kamil4u
Miałem podobny problem z IE6 - wygląda na to, że IEtab ma jakiś błąd(z tego co pamiętam u mnie nie umiał odczytać operacji na zdarzeniach). Poszukaj w Google, czym spowodowany jest ten błąd. A swoją droga olej to, bo IETab służy tylko webmasterom - nikt normalny(przeciętny użytkownik), używający FF, nie będzie spr. jak strona wygląda pod IE smile.gif

--EDIT--
Cytat
w "czystym" IE7 nic się nie wyświetla.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - czyli pod czystym IE działa? Jak nie to pokaż kod, link do strony.
skowron-line
poszukaj sobie w plikach JS linie w której zapisane jest this.el i zobacz co sie tam dzieje bo jak wół jest napisane że zmienna jest pusta lub nie jest obiektem.
f1xer
ok dzięki już znalazłem smile.gif hmm swoją drogą to dziwne że ie 7 nie wyświetla tego błędu a rozszerzenie ie tab tak
erix
A nie masz przypadkiem na komputerze zainstalowanego Visual Studio? snitch.gif

Z tego, co pamiętam, to on właśnie zmieniał debugowanie w IE na swój wytwór.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.