Cytat(jolam @ 11.08.2009, 17:50:36 )

erix - znasz kogoś bardziej przemądrzałego i zarozumiałego niż ty sam? Ja nie znam, jesteś najlepszy w tej żałosnej konkurencji
jest tutaj na forum taki jeden mały współczynnik czy ktoś próbował komuś pomóc i jak często zagląda na to forum - jak patrzę na profil
@erix'a to jednak niesłusznie go oskarżasz - ale czy niecelowo??

dotangelo - a po co miałabym sobie "nabijać jak największą liczbę postów"? Nie rozumiem. Co takiego się dzieje, jak ma się już nabite dużo postów? Choć może o to erix trzeba zapytać, bo on ma nabite najwięcej i najczęściej pisze posty nie pomagając innym tylko pisząc chyba faktycznie po to, żeby sobie nabić największą ich liczbę.

Teraz pewnie każdy z was napisze posta, nabijając sobie ich jak największą liczbę, w którym to stwierdzi, że jest genialny a ja głupiutka bo nie wiem jak zrobić wyszukiwarkę FULLTEXT w SQLite. Ale żadnemu nie przyjdzie do głowy, że mógłby komuś pomóc. Lepiej nabijać posty?
pozdrawiam Jola
ok. - nabijam sobie posta ;p - skończyłaś psychologię czy jak?? czy masz po prostu taki dar?? (skąd ja to znam ^^) - ps. miałem coś jeszcze napisać ale jak na szybko forum przeglądałem a pamięć mam fotograficzną to prawie "normalnie" pisałaś więc nie chcę docinać ;p

postscriptum
czemu tak często okazuje się, że ludzie związani z informatyką i komputerami są tacy małoduszni?
ps. mój główny zawód ani trochu nie jest związany z informatyką ;p
ps. - tu już pewnie nie doczytałaś - w większości przypadków lepszym rozwiązaniem co do wyszukiwarki jest "zintegrowanie "strony z google" - jednak ona wcześniej musi być zaindexowana (a teraz może pytania seo??) - eee - tu już pewnie nie doczytałaś ;p - i proszę Cię nie próbuj docinać tutejszym gdyż ja pominąłem kilka kwestii a widzę, że ty umiesz manipulować swoimi słowami ;p...
[EDIT]
Cytat(jolam @ 11.08.2009, 22:18:50 )

Tylko, że te rozwiązania wymagają SQLite3, a żeby go używać musiałabym korzystać z PDO. A tego nie umiem, próbowałam ale nie potrafię używać tych obiektowych instrukcji, tych strzałek i ::, bardzo to zamieszane i nie ma takich dobrych przykładów użycia jak dla SQLite2.
PRZEKŁADAJĄC NA JĘZYK BEZ STRZAŁEK - rób krok po kroku wszystko to co chcesz zrobić ale wcześniej każdą "akcję" przypisz do zmiennej - i do tej zmiennej jako kolejną akcję używaj funkcji ze "strzałkami" - jeśli przypiszesz funkcję ze strzałkami to na tej "zmienne" wykonasz tą właśnie funkcję i zwrócisz kolejną wartość - jeśli wcześniej określiłaś do działania zmienną to wartość będziesz miała przypisaną do tej zmiennej...