Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [javascript] Wysyalanie formularza do lightboxa
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
nu_moon
Witam,

Chciałbym żeby formularz który mam na stonie, dało się wysłać POSTem do okienka typu Lightbox (implementacja dowolna) z tym że nigdzie nie moge znaleźć przykładów takiego zastosowania. Ostatecznie wystarczyła by mi możliwość otwarcia lightboxa z ifeamem za pomocą funkcji JS i przekazanie danych za pomocą GET (nie bedzie tego dużo).

ShadowD
Jeśli znasz pola i nazwy zmiennych (tablicy post) to możesz wysłać za pomocą ajaxa dane wprost do skryptu, jeśli wykorzystasz Jquery ten proces będzie banalny możesz użyć funkcji - $.post.

Mam nadzieję, że oto chodziło. ;]
Fafu
Masz tyle skryptów lightboxów... na pewno istnieje taki o który ci chodzi tylko dobrze poszukaj.
erix
Cytat
Ostatecznie wystarczyła by mi możliwość otwarcia lightboxa z ifeamem za pomocą funkcji JS i przekazanie danych za pomocą GET (nie bedzie tego dużo).

Thickbox umożliwia odpalenie trybu z treścią jako iframe, więc spokojnie ustawisz target, jaki chcesz.

Choć nie lepiej byłoby u Ciebie przesłać formularza przez AJAX?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.