Link do skryptu.
Po dodaniu nowych okienek formularza, okienka te sklejają się, zamiast robić równe odstępy. Próbowałem już kilkanaście razy, ale po pewnym momencie się gubię, i tracę kontrolę, nad całą tabelą. Jeżeli ktoś, bardziej biegły, mógł się temu przyjrzeć, był bym naprawdę szczęśliwy.
Za pomoc, dziękuje.
Pozdrawiam Rewil.
Dobra, udało mi się. Ale powstał, nowy problem, taki iż po wpisaniu czegoś do inputa, i po kliknieciu w button, zawartosc inputa znika. A zależy mi na efekcie, że po kliknięciu pojawia się nowy input, a zawartość porzedniego inputa zostaje. Any ideas?
<body> <script type="text/javascript" language="Javascript1.2"> var i = 2; function addInput(){ if (i < 10) { var b = '0'+i; } else { var b = i; } document.getElementById("wyswietl").innerHTML += '<tr><td width="100%" colspan="2">'+b+'.<input type="text" name="imie'+i+'" id="sampleInput" value=""><input type="text" name="nazwisko'+i+'" id="sampleInput" value=""><textarea name="zabieg'+i+'" id="sampleInput" rows="1" cols="50"></textarea><input type="text" name="link'+i+'" id="sampleInput" value=""><hr></td></tr>'; i++ } </script> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber1"> <tr> <td width="50%"> </tr> <tr> <td width="100%" colspan="2"> <hr> </td> </tr> <tr> <td width="100%" colspan="2"> </td> </tr> </table>
Mam nadzieje, ze wyraziłem się dość, jasno.