chciałem edytować pola w skrypcie sklepu internetowego.
Nie znam się na PHPku, zaznaczyłem kod w którym chciałbym pogrzebać, tj:
<tbody><tr> <td colspan="4" id="main_page_title">Statusy zamówień</td> </tr> <tr> <td colspan="4" width="100%"><table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="td_link_after_title"> Domyślny status to ten, który zostanie ustawiony przy złożeniu zamówienia.<br> Maksymalna długość nazwy to 99 znaków.<br> </td> </tr> <tr><td class="outline" align="center"><form method="POST" name="statuslist" id="statuslist"><table class="outlinetable" width="97%" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="table_title">Lp.</td> <td class="table_title">Nazwa</td> <td class="table_title">Aktywny</td> <td class="table_title">Domyślny status</td> </tr> <tr style="background-color: rgb(255, 255, 255);" onmouseover="tr_hl(this)" onmouseout="tr_ol(this)"> <td class="table_element">1</td> <td class="table_element"><input name="4_sid" value="4" type="hidden"><input class="orderStatus" name="4_name" value="NOWE ZAMÓWIENIE" maxlength="99" type="text"></td> <td class="table_element"> <select name="4_active"> <option label="Nie" value="0">Nie</option> <option label="Tak" value="1" selected="selected">Tak</option> </select> </td>
ale nie wiem w jakim pliku PHP na serwerze tego szukać. możecie zerknąć, to dla Was chwilka.
Gdyby w tym fragmencie nie było adresu to zamieszczę większy kawałek.
Będę serio wdzięczny