w kodzie mam coś takiego:
i niestety kiedy chcę dobrać się do danych z formularza (php) po wysłaniu to nie jestem w stanie..
czyli nie ma czegoś takiego ja: $_POST['500_5_1'];
Jak to ominąć Panowie?
<html> <head> <TITLE></TITLE> <script src="files/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("select").change(function () { var selectedVar = $('option:selected', $(this)).text(); var selectName = $(this).attr("id"); alert(selectName); if(selectName == 's1') { a = 1; for (var i=0; i < selectedVar; i++){ $("#s1").children("p").remove(); } for (var i=0; i < selectedVar; i++){ $("#s2").append("<p><label>"+a+"st</label> <select name='cover"+a+"'><option>Please select</option> <option>0</option><option>1</option><option>2</option><option>3</option><option>4</option><option>More</option></select></p>"); a++; } return false; }else if(selectName == 'Please select') { for (var i=0; i < selectedVar; i++){ $("#s1").children("p").remove(); } } }); }); </script> </head> <body> <form method="POST" action="test.php"> <select name="s1" id="s1"> <option>Please select</option> <option>1</option> <option>2</option> <option>3</option> <option>4</option> <option>5</option> </select> <div id="s2"></div> <input type="text" name="dupa" value="test" /> <input type="submit" name="wyslij" value="OK" /> </form> </body> </html> <?php ?>