Chciałem na swojej stronie umieścić news'y w taki sposób, że wyświetlane byłyby po 3 przy użyciu FancyBox. I wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt że postanowiłem zrobić przycisk "starsze" "nowsze" i wykorzystać do tego AJAX aby przeładował tylko ten element na stronie... Wszystko ładnie i pięknie tylko po załadowaniu kolejnych wiadomości poprzez AJAX, gdy klikam na link'a, który jest poprawny i powinien uruchomić okno z danym news'em, to nic się nie dzieje

Kod za pomocą którego przesyłam dane w AJAX to:
Teoretycznie się nic nie powinno kłócić ze sobą ponieważ i ta funkcja i FancyBox jest oprarta o jQuery, a jednak. Nie znam jQuery na tyle by sobie poradzić z tym.
Proszę o jakieś sugestie. Może to jakiś drobny błąd.
Pozdrawiam
Sprawdziłem jeszcze czy zadziała FancyBox jeżeli nie będę korzystać z ajax'a tylko umieszczę w odpowiednim div'ie za pomocą innerHTML link który powinien wywołać okno FB z newsem... ale też bez powodzenia. Tak więc zakładam że chodzi o samo umieszczenie zwróconej wartości do jakiegoś div'a. Czy istnieją jeszcze jakieś funkcje w JS które wrzucają treści do konkretnych div'ów? Lub może ktoś ma jakiś pomysł teraz jak to rozwiązać?