Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna - freelance] - PHP, JS, HTML, Wordpress
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bootchec
Wybaczcie, ze nie trzymam sie szablonu gdyz jest to zaproszenie do wspolpracy raczej niz konkretna oferta pracy.

Poszukuje kontaktow/osob z udokumentowanym doswiadczeniem(portfolio) do wspolpracy zdalnej. Interesuje mnie jak narazie tylko zebranie bazy kilku specjalistow, ktorym moglbym zlecac wykonanie projektow dla zagraniczncyh klientow. Dzialam na zlecenie nowopowstalej agencji w Londynie dlatego szczegoly beda dostepne w ramach konkretnych zlecen. Nie moge pisac o zadnych konkretnych zleceniach gdyz narazie chce sie zorientowac kto i co i za ile.

Mam tez szerokie kontakty w srodowisku reklamowym tutaj i wiele znajomych agencji poszukuje programistow zagracznicznych, tak wiec moge pomoc nawiazac inne kontakty. Zlecalem juz rozna produkcje firmom w Polsce i jak narazie nigdy sie nie zawiodlem, tak wiec licze na pomoc rodakow.

Prosze pisac na PM lub na maila, skontaktuje sie z wybranymi osobami i wowczas bede sie pytal o konkretne warunki wspolpracy. Prosze mi jednak napisac żądane stawki za dzien pracy.

Wymagania: PHP, MySQL, JS(Ajax, jQuery etc), Wordpress templates, HTML, CSS + pasja, solidnosc i wykonywanie projektow na czas.

Pozdrawiam
Adam Buczek
nospor
Cytat
Wybaczcie, ze nie trzymam sie szablonu gdyz jest to zaproszenie do wspolpracy raczej niz konkretna oferta pracy.
Dlatego istnieje jeszcze inny dzial. tam tez przenosze
bootchec
O ja slepy. Dzieki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.