Wybaczcie, ze nie trzymam sie szablonu gdyz jest to zaproszenie do wspolpracy raczej niz konkretna oferta pracy.
Poszukuje kontaktow/osob z udokumentowanym doswiadczeniem(portfolio) do wspolpracy zdalnej. Interesuje mnie jak narazie tylko zebranie bazy kilku specjalistow, ktorym moglbym zlecac wykonanie projektow dla zagraniczncyh klientow. Dzialam na zlecenie nowopowstalej agencji w Londynie dlatego szczegoly beda dostepne w ramach konkretnych zlecen. Nie moge pisac o zadnych konkretnych zleceniach gdyz narazie chce sie zorientowac kto i co i za ile.
Mam tez szerokie kontakty w srodowisku reklamowym tutaj i wiele znajomych agencji poszukuje programistow zagracznicznych, tak wiec moge pomoc nawiazac inne kontakty. Zlecalem juz rozna produkcje firmom w Polsce i jak narazie nigdy sie nie zawiodlem, tak wiec licze na pomoc rodakow.
Prosze pisac na PM lub na maila, skontaktuje sie z wybranymi osobami i wowczas bede sie pytal o konkretne warunki wspolpracy. Prosze mi jednak napisac żądane stawki za dzien pracy.
Wymagania: PHP, MySQL, JS(Ajax, jQuery etc), Wordpress templates, HTML, CSS + pasja, solidnosc i wykonywanie projektow na czas.
Pozdrawiam
Adam Buczek