Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przekierowanie portu na adres lokalkny
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
cisu
Witam smile.gif

Mam taki oto problem. Napisałem do administratora sieci, żeby ustawił na AP (mam adres zewnętrzny) przekierowanie portu na adres lokalny. Dostałem taką odpowiedź (fragment)
Cytat
Current Port Forwarding Table:
Local IP Address Protocol Port Range Comment Select
192.168.1.6 TCP+UDP 6400-6500 1

Z tego co widze, po wpisaniu mojego ip, i portu powinno mnie przekierować na mój komputer, ale to się nie dzieje, dostaję komunikat że "Przekroczono limit czasu połączenia". Czy to ja coś robię źle? Wpisuję moje IP:6415 przykładowo, nie wiem co jest nie tak.
gigzorr
Cytat(cisu @ 22.04.2010, 17:15:06 ) *
Witam smile.gif

Mam taki oto problem. Napisałem do administratora sieci, żeby ustawił na AP (mam adres zewnętrzny) przekierowanie portu na adres lokalny. Dostałem taką odpowiedź (fragment)
Z tego co widze, po wpisaniu mojego ip, i portu powinno mnie przekierować na mój komputer, ale to się nie dzieje, dostaję komunikat że "Przekroczono limit czasu połączenia". Czy to ja coś robię źle? Wpisuję moje IP:6415 przykładowo, nie wiem co jest nie tak.

6415 port?ciekawe

A sproboj tak http://127.0.0.1:6415
cisu
Omg a co jest źle? Nie wiem, napisali że od 6400 do 6500 a ja nie bardzo się znam na tym.

ref

Dobra, może się to wydawać śmieszne ale nie dla mnie. Zmieniłem konfigurację apache i teraz pod portem 6415 normalnie działa ale i tak nie łączy mnie przez IP zewnętrzne. O co chodzi?

Kod
Listen 80
Listen 6415
ServerName localhost:80
ServerName localhost:6415
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.