Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zrobic okno wyskakujące
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
djblack
witam,

mam dla was pytanie jak zrobić okno wyskakujące tak jak jest na imperiummuzyki.pl z boku gdzie są kanały jak się najedzie to okno wyskakuje a jak się już otworzy to jest taki krzyżyk

i właśnie mam dla was pytanie jak to zrobić ? takie okno wyskakujące oraz ten krzyżyk który zamyka to okno takie coś samego jest także tutaj :

http://www27.zippyshare.com/v/17803131/file.html gdy się kliknie obok odtwarzacz w napis embed player

z góry dziękuję
pedro84
Wystarczyło zajrzeć do źródeł, aby zobaczyć jaki plugin został użyty.
djblack
ale co mam dalej z tym pluingiem zrobić questionmark.gif tego nie wiem
pedro84
Poczytać dokumentację... no chłopie, tam wszystko jest napisane. Zajrzałeś chociaż do tego odnośnika?
wookieb
Doczepić mu nóżki, bateryjkę no i nauczyć wyskakiwania.
Zadajesz tak cholernie głupie pytanie, że prosi się o jedno. Zamknięcie tematu i zmuszenie do czytania dokumentacji a skoro czytać nie potrafisz to nie wiem co ty jeszcze tutaj robisz.
djblack
tam wszystko pisze po angielsku wiec co mam czytac questionmark.gif:| mysl najpierw a potem napisz
pedro84
1. Jest napisane
2. Do szkoły chodzi(ł)?
3. Wiesz co to translator?

Bez przesady, nie bądź śmieszny!
Wicepsik
To jak ty chcesz zostać programistą jak nie umiesz czytać dokumentacji w języku angielskim, bądź nie przetłumaczyć sobie tekstu na język polski ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.