Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP-error
Forum PHP.pl > Forum > PHP
kubapi
Witam mam problem ze skryptem rejestracji/logowania mianowicie kiedy wrzucam wszystko na serwer pokazują się takie błędy:
Kod
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/z/lzs-kostrzyca/Login/include/database.php on line 207

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/z//Login/include/database.php on line 218

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/z//Login/include/database.php on line 218

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/z//Login/include/database.php on line 207

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/l/z/l/Login/include/database.php on line 218

Oto plik database.php do ktorego odwołuje się błąd:

database.php
Proszę o pomoc, z góry dzięki:) pozdrawiam
kubapi
Niestety po przeczytaniu artykułów na forum i poza forum nie udało mi się wyeliminować problemu.
parzygnat
Te błędy co masz najczęściej pojawiają się w przypadku błędu w zapytaniu SQL, które ma zostać wykonane.
Widzę, masz jakieś stałe które są zdefiniowane w pliku constant.php. Wydaje mi się że masz tam coś źle

Możliwe że w TBL_ACTIVE_USERS ale nie widzę tego pliku constant.php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.