Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienie przycisku w tabeli
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Wielebny.pl
Czy znacie sposób jakiś aby przycisk ze znacznika <form><input> wpisany w komórkę mógł być ustawiony na środku lub na dole? przypisując mu wartość valign="bottom" czy poprzez też css vertical-align nic to nie daje. Potrzebuje zrobić menu w aplikacji a to jedyny sposób aby PHP odbierał mi jakieś dane. Chyba ,że macie inne pomysły na skonstruowanie menu.

obrazek:
pedro84
Ale co za problem? Pozycjonujesz normalnie za pomocą CSS tak jak każdy inny selektor.

PS. valign jest przestarzałe i już się go nie stosuje.
Wielebny.pl
Cytat(pedro84 @ 10.06.2010, 03:37:17 ) *
Ale co za problem? Pozycjonujesz normalnie za pomocą CSS tak jak każdy inny selektor.

PS. valign jest przestarzałe i już się go nie stosuje.

Serdecznie poproszę cię o jakiś konkretny przykład bo próbowałem kilku sposobów i jakoś mi to nie wychodzi.
pedro84
Ależ serdecznie proszę smile.gif

Zwykły margines (margin: value;). Alternatywnie możesz również nadać inputowi pozycjonowanie relatywne i odsunąc go od góry (position:relative; top:value;). To powinno wystarczyć.
Wielebny.pl
I jak to mówią "very well". Wszystko działa i teraz mogę kontynuować prace jak biały człowiek. Dziękuje party.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.