Mam dosc powazny problem, mianowicie przy uruchamianiu serwera localhost (wczesniej Vertrigo), teraz Webserv od czasu do czasu (losowo 50/50) wyskakuje mi blue screen.
Myslalem ze jest to wina serwera Vertrigo, wiec go odinstalowalem i zainstalowalem Webserv, chodzil 1 dzien (3 uruchomienia), a dzisiaj pojawil mi sie znowu niebieski ekran. Nie wiem co jest grane, system mam oryginalny - aktualizowany, prosze o pomoc.
Specyfikacja laptopa:
CPU: Intel Core Duo T2400 @ 1,83GHz - 1,83GHz
RAM: 2,00 GB
A oto ostatni plik dump:
Chcialem wkleic tutaj w QUOTE, ale byl zbyt dlugi tekst, wiec podaje linka:
http://wklej.org/hash/43ca7173071/txt/
Prosze o pomoc, bo zaraz oszaleje, duzo pracuje na localhoscie i teraz przed kazdym uruchomieniem serwera boje sie ze zakonczy sie to restartem kompa.
W dodatku, odkad bawie sie na laptopie, nie mam nawyku czestego zapisywania projektow, wiec juz pare razy tracilem przez ten BSOD efekt kilkugodzinnej pracy :/
PS. Jesli bedzie trzeba, to moge wkleic poprzednie pliki DUMP, ktore powstaly za czasow Vertrigo.
PS 2: Przejrzalem tak na szybko reszte plikow dump i za kazdym razem na koncu jest taki komunikat:
Cytat
Probably caused by : csrss.exe
Czyli tak jakby ten proces byl odpowiedzialny za te restarty, ale co to jest, to nie mam pojecia i jak to 'naprawic'?