Witam.
Mam do sprzedaż skrypt portalu randkowego.
Opis:
Każdy użytkownik może dodawać zdjęcia, zapraszać znajomych oraz podać gdzie danego dnia będzie się bawił.
Użytkownik może zdecydować czy dane zdjęcie będzie dostępne dla każdego czy też tylko dla jego znajomych. Za dodanie zdjęcia może być pobierana opłata ustalona przez administratora.
Skrypt posiada wyszukiwarkę dzięki której łatwo i szybko można znaleźć osobę z danego województwa która jest w określonym przedziale wiekowym, mam dodane zdjęcia oraz czy jest online.
Przy każdym profilu jest wyświetlona informacja czy dany użytkownik jest online czy też nie oraz kiedy był ostatnio zalogowany.
Rejestracja może wymagać potwierdzenia przez e-mail bądź też nie. Administrator może ustalić daną liczbę punktów za rejestracje którą użytkownik będzie mógł wydać na prezenty lub dodanie zdjęcia do profilu.
Użytkownicy mogą między sobą wysyłać prywatne wiadomości.
Każdy użytkownik może wysłać drugiemu prezent. Za wysłanie prezentu są pobierane punkty które można doładować.
Każdy użytkownik może zakupić konto VIP które będzie ważne przez 10, 30 lub 365 dni. Konto VIP daje możliwość przeglądania profili, wysyłanie PW lub pisania komentarzy. Oczywiści administrator ustala jakie przywileje będą mięć użytkownicy VIP.
W każdym profilu znajduje się link dzięki któremu można zgłosić naruszenie regulaminu przez danego użytkownika.
Skrypt jest oparty o system szablonów smarty dzięki czemu można łatwo i szybko zmienić grafikę strony.
Panel administracyjny umożliwia zarządzanie komentarzami, użytkownikami. Panel administracyjny umożliwia tworzenie podstron o dowolnej treści, podanie treści regulaminu, dodanie newsu, czy też podstawową konfiguracje serwisu. Administrator może dodać dowolną liczbę prezentów oraz określić ich cenę. W panelu administracyjnym można podać cenę za 1 punkt oraz cenę za konto VIP. Administrator może w panelu administracyjnym sprawdzić stan zamówień na konta VIP jak i doładowania punktów.
Płatności są obsługiwane przez dotpay.
Demo:
http://d1.hekko.pl/randki
Konto zwykłe:
L: demo
H: demo
Konto VIP:
L: vip
H: vip
Instalacja skryptu na serwerze kupującego jest wliczona w cenę.
Mogę dopisać dodatkowe funkcje do skryptu. Cena uzależniona jest od wielkości danej funkcji.
Cena: 300zł
http://allegro.pl/item1135969666_skrypt_po...randkowego.html
Kontakt: piotrek-d1@o2.pl