Kończę pisanie aplikacji do zarządzania dokumentami oraz magazynem w pewnej firmie. Pracę mają się ku końcowi, chciałem przetestować tę aplikacje na IE (robiłem to wcześniej i było OK), a tu patrze ! IE wykrzacza jQuery, przeczytałem wiele różnych for i artykułów po angielsku/polsku i nic.
Problem leży najprawdopodobniej w strukturze DOM (gdzieś to wyczytałem u wujka google), wkońcu odnalazłem linijkę odpowiedzialną za 1 z błędów:
if ( not ^ (elem.className && (" " + elem.className + " ").replace(/[\t\n]/g, " ").indexOf(match) >= 0) ) {
Nie mam pojęcia co jest nie tak i wpadłem na pewien genialny pomysł, ten program będzie przeznaczony tylko dla 1 firmy, będzie go obsługiwało max 5 pracowników, więc czy da się tak ustawić przeglądarkę, żeby otwierała ona tylko stronę tej aplikacji i nic więcej, żadnych okien typu zakładki, ulubione i inne bzdety, najlepiej żeby wyglądało to jak samodzielna aplikacja.
Czy google chrome jest Open Source? Można ściągnąć kod i spróbować po wywalać parę zbędnych pierdoł ?
Pozdrawiam, Łukasz.