Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HotOrNot - skrypt do zdjęć - problem z adminem
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
lepik
Witam. Na stronie jnshosts.com znalazłem fany skrypt do zdjęć. Myślałem żeby go zrobić po polsku i opublikować. Mam jednak problem. Nie mogę się zalogować do admina. Sprawdzałem w phpMyAdmin i są tam wartości admin, admin jak było w instrukcji, jednak po wprowadzeniu tego nie loguje. Po zmianie linku można poznać tylko, że był błąd. Pogrzebałem trochę w plikach i ten błąd jest opisany jako zła nazwa użytkownika lub hasło. Próbowałem w phpMyAdmin zmieniać te wartości ale to też nic nie dawało. Próbowałem skontaktować się z adminem strony ale narazie też nie dostałem odpowiedzi i w sumie już nie wiem jak to można naprawić.
Michaxxx
The admin panel is situated at: http://www.your-domain/control username & password: admin
lepik
Instrukcję czytałem, ale niestety nie działa. Nie wiem czy mogę podawać adresy, ale użyłem z tej strony jeszcze 2 skrypty. Wszystkie są na freelancer.543.pl, plikownia.543.pl i hotornot.543.pl. W każdym jest ten sam problem. Pomimo że w tabeli w bazie danych są poprawne wartości, skrypt podaje że hasło lub login są niepoprawne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.