Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybór systemu e-commerce
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
230005
Chciałbym abyście mi coś doradzili w sprawie wyboru systemu sklepowego. Odpada Magento, bo za duży kombajn, osCommerce, bo klient nie chce i jakiekolwiek wtyczki do Joomli!. Generalnie myślę nad wtyczką do wordpressa (bo nie ma to być skomplikowany sklep), aczkolwiek chciałbym zapytać o poradę ludzi, którzy mają w tym temacie większe doświadczenie niż ja. Sklep będzie mały i nieskomplikowany więc nie jest potrzebny wielki system z "bajerami", a całość powinna być szybka.
duch4ever
Jak nie skomplikowany i szybki to sam napisz, nie ma sklepów gdzie jest tylko dodaj do koszyka i zapłać.
230005
W takim razie pomiędzy brakiem sklepu, a kombajnem w stylu magento nie ma nic? Wielka czarna dziura? biggrin.gif Jak masz udzielać mi takich rad jak powyższa, to lepiej zachowaj je dla siebie, bo gdybym chciał napisać, to bym napisał, a nie prosił tu o pomoc. Generalnie chyba stanie na presto (którego nie znam i w zasadzie nie wiem, czy nie jest kombajnem smile.gif). Ktoś stawiał coś przy użyciu tego systemu?
shreeve
Tej, ludziska, a co sądzicie o PrestaShop? Nie jest takim kombajnem jak Magento, takim syfem jak osCommerce i nie ma TYLKO funkcjonalności dodaj do koszyka + zapłać. Może to rozwiązanie będzie Cię satysfakcjonowało? A może ZenCart albo QuickCart?
sido
jak ma być prosty, nieskomplikowany, to może Quick.Cart ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.