Witam. Od niedawna korzystam z PHP, na tworzonej przeze mnie stronie używam systemu newsów CuteNews. Dodawanie newsów działa, wyświetla się wszystko tak jak należy w każdej przeglądarce oprócz IE.

strona ma zdefiniowane stałe elementy, takie jak nagłówek, boczne menu i stopkę, natomiast obok menu jest kontener, w którym wyświetlane są treści, zależne od kliknięcia w jakiś link.

1. <div id="top">
  2. GŁÓWNY DIV
  3.  
  4. <div id="header">
  5. NAGŁÓWEK
  6. </div>
  7.  
  8. <div id="SIDE_MENU">
  9. MENU Z LINKAMI
  10.  
  11. <a href="main.php?id=pierwszy">link1</a>
  12. <a href="main.php?id=drugi">link2</a>
  13. <a href="main.php?id=trzeci">link3</a>
  14. </div>
  15. <div id="content">
  16. KONTENER DO WYŚWIETLANIA TREŚCI
  17. <?php
  18. $strona = (get_magic_quotes_gpc() ? trim($_GET['id']) : addslashes(trim($_GET['id'])));
  19.  
  20. if (empty($strona))
  21.  
  22. {
  23. include('index.php');
  24. }
  25.  
  26. else if (!file_exists($strona.'.php'))
  27.  
  28. {
  29. include('404.php');
  30. }
  31.  
  32. else (include($strona.'.php'))
  33.  
  34. ?>
  35.  
  36. </div>
  37.  
  38. <div id="footer">
  39. STOPKA
  40. </div>
  41. </div>

W miejscu kodu php wyświetlają mi się poszczególne strony, np. po kliknięciu na pierwszy link w kontenerze "content" wyświetla mi się treść pierwszej podstrony, w drugim linku drugiej itd. Problem pojawia się w momencie, kiedy chcę odczytać newsy z CuteNews. Mam utworzony plik "info.php", w którym jest taki oto kod:

1. <?php
  2. echo "<h3>Nagłówek podstrony</h3>";
  3.  
  4. $number = "10";
  5. $category = "4";
  6. $PHP_SELF = 'info.php';
  7. include("news/show_news.php");
  8.  
  9.  
  10. ?>

Powyższy sposób działa w FF, działa w Chrome, natomiast nie działa w IE. Pod nagłówkiem od razu pojawia się stopka, tak jakby kontenera do wyświetlania treści w ogóle nie było. Głowię się nad tym, co się stało, kombinuję na różne sposoby i nic. Może to wina podwójnego wywołania funkcji include? Najpierw includuję treść podstrony, która swoją treść includuje z CuteNews... Jeśli to jest problem, to jak go rozwiązać? Proszę, pomóżcie.
Jeżeli gdzieś już rozwiązano ten problem, to proszę o przekierowanie do odpowiedniego tematu.