Przeniosłem działającą stronę na Symfony z linuxpl.com do nazwa.pl
Po przenosinach frontend działa. Natomiast mam problem z backendem. Po zalogowaniu, jak wejdę w jakąkolwiek zakładkę, która korzysta z modułów pokazuje mi się błąd php: (w wersji produkcyjnej jest biała strona, dopiero w dev pokazuje mi się jaki to błąd)
Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting T_FUNCTION in /home/nazwa-konta/ftp/cache/backend/dev/modules/nazwaModulu/actions/actions.class.php on line 30
jest to plik w cache'u i teraz dalej -> na 30. linii zaczyna się kod mod.rewrite (taki jak w plikach .htaccess)
<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /remax #Removes access to the system folder by users. #Additionally this will allow you to create a System.php controller, #previously this would not have been possible. #'system' can be replaced if you have renamed your system folder. RewriteCond %{REQUEST_URI} ^system.* RewriteRule ^(.*)$ /index.php/$1 [L] #Checks to see if the user is attempting to access a valid file, #such as an image or css document, if this isn't true it sends the #request to index.php RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php/$1 [L] </IfModule> <IfModule !mod_rewrite.c> # If we don't have mod_rewrite installed, all 404's # can be sent to index.php, and everything works as normal. # Submitted by: ElliotHaughin ErrorDocument 404 /index.php </IfModule>
Co najdziwniejsze, jest to, że na serwerze linuxpl.com, nie znalazłem takiego kodu w tym samym pliku w cache'u, a nic poza konfiguracją łączenia z bazą danych nie zmieniałem.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
DirectPL