Witam,
Nie znam się dobrze na php ale mam taki problem.

Próbuję dodać zewnętrzny kod php (jest to wyszukiwarka ofert biur podróży) do swojej strony postawionej na wordpress.
Jak tworzę osobną stronę *.php zawierającą sam kod wyszukiwarki to wszystko działa i ma dobry wygląd ale oczywiście na stronie nie ma nic poza wyszukiwarką i dlatego wolałbym ją dodać jako część strony w wordpresie.

Pierwsza próba polegała na zainstalowaniu wtyczki ExecPHP która miała powodować wykonywanie php w oknie wypisywania postów. Sama wtyczka działa bo mogę zamieszczać darmowe kody php np. stron z pogodą (wygląd ok). Niestety jak wstawiam kod z wyszukiwarki którą chcę dodać to nie działa poprawnie. Wyświetla się ale wszystko jest trochę źle porozmieszczane i nie ściąga danych jakie ma ona posiadać (kraje, hotele itp.)

Druga próba polegała na wstawieniu kodu wyszukiwarki do pliku page.php. Tym razem wyszukiwarka zawiera wszystkie dane (kraje, hotele itp.) ale dalej pozostał problem wyglądu (coś w rodzaju złych odległości. przykładowo wyszukiwarka ma ramkę z zaokrąglonych brzegów które pojawiają się o jakieś pół centymetra nie w tych miejscach gdzie mają być.

Dlaczego jak wyszukiwarka jest sama na osobnej stronie wszystko wygląda ładnie a jak jest częścią page.php to wszystko się trochę przestawia. Dodam tylko ze nie jest to wina szerokości okna na posty bo wyszukiwarkę którą chcę dodać ma parę wersji wyglądu i nawet w tych małych które pozostawiają sporo miejsca po bokach także wszystko się jakby przestawia w położeniu.