Adamu
9.12.2010, 09:41:37
Raffine Consulting (rozwijająca się firma wykonująca projekty webowe znanych marek motoryzacyjnych w Polsce, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Islandii) poszukuje:
Młodszy WEBMASTER/ WEBADMINISTRATOR
(najchętniej student I-IV rok)
OPIS STANOWISKA:
pół etatu, elastyczne godziny, możliwość częściowej pracy zdalnej. Warszawa.
programowanie i optymalizacja stron www
wdrażanie projektów na gotowych platformach
modernizacja i aktualizacja istniejących projektów internetowych
obsługa serwerów (HTML, FTP)
WYMAGANIA:
znajomość CSS, HTML, XHTML
znajomość CMS
sumienność
CHĘĆ NAUKI
MILE WIDZIANA:
znajomość: PHP, Ajax, Flex, Javascript, ActionScript, MySQL
samodzielność
kreatywność i inicjatywa własna
znajomość trendów i rynku
OFERUJEMY:
elastyczny czas pracy (możliwość dostosowania godzin pracy do indywidualnych potrzeb), możliwość częściowej pracy zdalnej.
dynamiczną rozbudowę własnego portfolio ambitnymi projektami (pracujemy dla bardzo znanych marek motoryzacyjnych w Polsce Wielkiej Brytanii, Irlandii)
rozwój i pracę w młodym, kreatywnym zespole
możliwość współtworzenia ciekawych, innowacyjnych rozwiązań dla biznesu
płaca uzależniona od umiejętności (1000-1500 netto)
Zainteresowanych prosimy o pilny kontakt telefoniczny.
Raffine Adam Wardach
Ul. Nowoursynowska 147a/13
02-776 Warszawa
Nip: 8442133357
tel. 604 090 355
lemar
9.12.2010, 12:38:38
Dzień dobry!
W odpowiedzi na niniejszą ofertę a zarazem w konsekwencji rozmowy tel. w dniu 09.12.2010 przesyłam do Państwa moje zgłoszenie chęci współpracy (dla mnie jako pracy dodatkowej ponieważ aktualnie jestem zatrudniony w firmie NIE będącej konkurencją).
Ze względu na charakter kontaktowy tej wiadomości (niestety nie jestem z Warszawy- mieszkam w Brzegu woj. opolskie) w razie potrzeby bardziej szczegółowe informacje o mnie podam w odrębnym mailu ( o ile zostanę o tym poinformowany).
Pozdrawiam
Z szacunkiem Mariusz Leśniowski
tel. 608 13 99 62
boratyn1@interia.pl
Adamu
9.12.2010, 20:40:44
Witam,
w tej chwili poszukujemy osoby będącej w stanie być część czasu pracy na miejscu. Nie przewidujemy zatrudnienia osoby wyłącznie do pracy zdalnej.
Sporo jest małych projektów, które najszybciej omówić na żywo. Większe projekty pro rozwojowe też są przewidziane i je można prowadzić zdalnie (ale je zostawiamy jako pole do popisu i nauki

).
pozdrawiam,
Adam Wardach
mietekjawor
10.12.2010, 23:51:33
Co oznacza praca uzależniona od umiejętności. Na jakiej podstawie otrzymam maksymalne wynagrodzenie? Prowadzone są jakieś testy wstępne?
PawelC
11.12.2010, 09:52:10
Cytat(mietekjawor @ 10.12.2010, 23:51:33 )

[...]praca uzależniona od umiejętności[...]
Płaca nie praca

Podejrzewam, że są jakieś testy wstępne, aby sprawdzić umiejętności kandydata, no chyba że wynagrodzenie zależy, od humoru pracodawcy

P.S. Sorki za napisanie w dziale w którym nie można odpowiadać, ale musiałem
Adamu
13.12.2010, 11:48:34

Nie napisałem jak dobry ma być ktoś w CSS itd.

Jeżeli będzie trzeba wszystkiego nauczyć to płaca mniejsza, jeżeli będzie ktoś "mocny" to i ponad 1500.
Jeżeli poza wymaganiami podstawowymi są też inne języki programowania, doświadczenie to myślę że i bez testu a na rozmowie to spokojnie jest do weryfikacji.
pozdrawiam,
Adam.