Witam,
Właśnie spotkałem się z problemem, który wydaje mi się kuriozalny.

Mam stronę, która wyświetla po lewej i prawej stronie bannery. Kiedy odpalam pod FF, wszystko działa ok - klikam w banner, otwiera mi się nowa karta i jest cacy. Gdy odpalam pod IE (na pewno pod IE8, czasami też pod IE7). Bannery po prawej stronie nie działają (poza "Le blog...", ale tylko dlatego że jest tam <span>text</span> - bez tego nie działa). Nie działają linki, ani nie ma pod nimi wskaźnika typu "pointer".

Bannery po lewej i prawej są identyczne, różni je jedynie szerokość. Próbowałem nawet skopiować banner z lewej i wrzuć go na prawo. Nie działał.
Div'y "left_column" i "right_column" również są identyczne, poza szerokością.

Ogólnie mówiąc nie widzę powodu dlaczego nie dział onClick i "pointer:cursor" po prawej stronie.

Drobna uwaga (jeden banner po lewej z założenia ma nie działać - ten czarny).

Ma ktoś jakiś pomyśl, albo zna istotną dla mnie przyczynę czemu IE sux? Bardzo proszę o pomoc, bo chcę już zamknąć stronkę, a tylko ten błąd mi wadzi.
Dzięki z góry

Ok, do zamknięcia.

Div dla RSS miał błąd w definicji stylu, przez to był źle czytany, rozjechał się i przykrył bannery nad nim. W FF bannery były nad (warstwowo) rozjechanym RSS, stąd działały linki. W IE bannery były pod rozjechanym RSS i gdy najeżdżało się na banner, to IE czytał to jako najechanie na div'a RSS.

Dla potomnych ":", a ";" robi dużą różnicę tongue.gif