Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [jQuery] .getScript i dziwne bledy
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
comanderv
powitać,
krótko: mam plik .html wywolujacy metode .getScript, skrypty sa ladowane do pamieci, odpalane, wszystko smiga, ale firefox w konsoli bledow sypie jakies bzdury, nie wiem dlaczego,
demo
prosze o jakies proby wyjasnienia i nakierowanie na rozwiazanie tej sprawy, wyglada na to ze przez te bledy srypt sie sypie na chromie (nie ten, ale oparty o podobne funkcje),
pozdrawiam smile.gif
nospor
Mi działa. smile.gif
comanderv
prosze rowniez o czytanie ze zrozumieniem...
ten skrypt dziala ALE sypie bledy w konsoli firefoxa a pod chrome juz sie dziwactwa dzialy, jak wyeliminuje te bledy pod ff to latwiej bedzie mi zrozumiec co pod chromem sie dzieje,

Prosilbym o spojrzenie na te bledy, "nieprawidlowo sformowany" a innym razem (jesli chce zlapac plik .html w ktorym jest element <script>) wskazuje mi na <script>, przy uzywaniu .load() dostawalem "bledne znaki po elemencie dokumentu" a konsola wskazywala na <table> ... Nie idzie mi cos to includowanie przez jQuery, sypia bledy, ale dziala.. tyle ze bledow nie chce tongue.gif

czekam dalej
ylk
Na chromium śmiga. I nie sypie żadnymi błędami.
comanderv
Cytat(ylk @ 11.04.2011, 07:25:27 ) *
Na chromium śmiga. I nie sypie żadnymi błędami.

super, dziekuje, to nie wnosi nic nowego do tematu....
nospor
Cytat
prosze rowniez o czytanie ze zrozumieniem...
ten skrypt dziala ALE sypie bledy w konsoli firefoxa a pod chrome juz sie dziwactwa dzialy, jak wyeliminuje te bledy pod ff to latwiej bedzie mi zrozumiec co pod chromem sie dzieje,
Pisząc: mi działa
miałem na myśli że działa i nie sypie żadnymi błędami pod FF smile.gif
comanderv
no to moze inaczej (cos z moim FF moze kiepsko...) dlaczego MI sypie takie bledy ?
co moze oznaczac to "nieprawidlowo sformowany" ?

edit:
no tak przepraszam moja wina, na serwerze dziala, u mnie na localu sypie bledy... Co nie zmienia faktu ze dalej nie wiem dlaczego u mnie sypie bledy
nospor
Pierwsze co mi się rzuca w oczy to ścieżka do pliku:
file:///c......
Czemu na localu dajesz odwolania przez file a nie przez http?
comanderv
nie rozumiem do konca pytani,
Kod
$.getScript('dolacz'+a+'.js');

sciezki mam wzgledne

edit: a to juz chyba konsola sobie tak sypie, gdzie blad widzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.