Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tylko 3 znaki...
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
kicaj
Jest taka opcja ze mozna wyswietlic wszystkie posty danego usera, jest tam ograniczenie to wyswietlania poczatku posta, ale tylko trzech znakow??
scanner
Bład jest znany, pracujemy nad nim.
Paul
Szkoda, ze tu nie ma takiego 'pokaz swoje posty' jak w phpbb... Trzeba sie do tego dokopywac przez asystenta, ale i tak jak narazie nie wiele to daje dry.gif

Wiec jak to poprawicie to moze dajcie link obok 'pokaz nowe posty'...
kicaj
Cytat(Paul @ 2004-06-17 23:00:22)
Szkoda, ze tu nie ma takiego 'pokaz swoje posty' jak w phpbb... Trzeba sie do tego dokopywac przez asystenta, ale i tak jak narazie nie wiele to daje dry.gif

Wiec jak to poprawicie to moze dajcie link obok 'pokaz nowe posty'...

1. A gdzie niby mialoby pisac pokaz posty konkretnego usera jak nie w jego profilu?
2. "Pokaz nowe posty" przeciez jest

ohmy.gif
Paul
Nie rozumiesz mnie... Chodzi mi o takie cos jak w phpbb czyli obok linku "pokaz nowe posty" link "pokaz swoje posty", swoje a nie konkretnego usera...

Chodzi oto, ze jak chce sprawdzic czy ktos mi odpisal to teraz musze przeszukiwac "10 twoich ostatnich postow" i patrzec po ikonkach, a w phpbb klikasz raz i widzisz taka ladnie posortowana liste jak w "pokaz nowe posty"... A tu masz tylko urywki postow...
seaquest
a kliknij na swoj nick i daj pokaz posty uzytkownika - zobaczysz to samo
seaquest
blad naprawiony
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.