Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moduł aktualności do Drupal 6
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
dariuszp
Witam,
poszukuje jakiegoś sensownego modułu aktualności do Drupal 6. Ot kolega chciał żeby mu coś takiego wsadzić na stronę zrobioną z użyciem tego CMS'a.

O co chodzi ? O prosty moduł który pokazuje wstęp do artykułu + opcję "czytaj więcej" ukazującą całość.

Zdziwiłem się gdy nie mogłem odszukać czegoś tak prostego w gąszczu modułów jakie oferuje Drupal. Chodzi o coś mało skomplikowanego (w obsłudze) z uwagi na to że kolega średnio obyty jest z komputerami.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Mam nadzieje że to właściwy dział
mareckimx
Cytat(dariuszp @ 1.08.2011, 10:12:50 ) *
Witam,
poszukuje jakiegoś sensownego modułu aktualności do Drupal 6. Ot kolega chciał żeby mu coś takiego wsadzić na stronę zrobioną z użyciem tego CMS'a.

O co chodzi ? O prosty moduł który pokazuje wstęp do artykułu + opcję "czytaj więcej" ukazującą całość.

Zdziwiłem się gdy nie mogłem odszukać czegoś tak prostego w gąszczu modułów jakie oferuje Drupal. Chodzi o coś mało skomplikowanego (w obsłudze) z uwagi na to że kolega średnio obyty jest z komputerami.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Mam nadzieje że to właściwy dział

po co ci modul skoro drupal ma te opcje wbudowane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.