Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Punkty
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Gretzky
Mam pytanie jak zmodyfikować sktypt, aby użytkownicy za każdy napisany post dostawali 2 punkty, za temat 4 punkty, te tego mogła by być loteria, Jak to zrobić, pomóżcie.
mlawnik
Jaki to skrypt?
Nie jesteśmy jasnowidzami.
spayk
po pierwsze nie wiemy o co chodzi, jaki skrypt ?
Gretzky
Phpbb modifided by Przemo
peter13135
A czego konkretnie nie wiesz ? Bo jeśli oczekujesz, że ktoś Ci napisze instrukcję (open xxxx.xx, find blabla, paste after bleble) to zapraszamy do działu giełda wink.gif.
Gretzky
Właściwie w ogóle nie wiem jak to zrobić. Bardzo mi na tym zależy.
nospor
Az mnie korci by zamknąć... Jak można pytać o to jak zmodyfikować skrypt nie podając o jaki skrypt w ogóle chodzi?? Zadając pytanie na forum też trzeba się wykazać minimum myślenia.

Z racji, że nic nie wiesz, znaczy że liczysz na gotowca - przenoszę więc na giełdę ofert.
toaspzoo
Widocznie zakładający temat nie do końca sam wie, jaki efekt chciałby uzyskać.
Z mojego punktu widzenia, nie zależy mu wcale, aby rozwiązać ten problem, z oczywistych przyczyn.
Gdyby jednak ... autorowi tematu na tym zależało, ładnie by rozpisał - ( (co i jak, gdzie, kiedy, po co) ? )

Teraz do autora:
Nikt Ci nie napisze takiego skryptu bez odpowiedniej zapłaty, a cena będzie tym większa, im większa twoje niewiedza na temat twoich wymagań, oczekiwań względem piszącego.

PS. Bardzo fajnie się pisze na szkolnej klawiaturze tongue.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.