Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: logowanie ajax
Forum PHP.pl > Forum > XML, AJAX
szczera1992
Cześć Wam smile.gif

Mam pewien problem i za razem prosbe do Was:)
A więc moje zadanie jest takie że muszę zrobić logowanie na portalu społecznościowym ( mam szablon) na ajaxie ( a jak logowanie to i trzeba chyba rejestracje) .

A zielona z tego jestem wink.gif Dla mnie to istny koosmoos ...

Mam równiez skrypty do sklepu internetowego od kolegi z poprzedniego roku ( on mial to samo tylko wlasnie on sklep a ja portal ) i tam jest zrobione wszystko biggrin.gif próbowałam połaczyc te kody jakoś, wziasc kody z logowania i rejestracji z sklepu do portalu alee za zadne skarby mi nie wcyhodzi

Może Wy mi pomożecie?

Tu są te kody(portal na tym ktory ma byc wlasnie zrobione logowanie i rejestracja w ajaxie) ; ten sklep kolegi oraz folder w ktorym ja cos probowalam robić smile.gif :

http://www.speedyshare.com/file/KBJU4/skrypty.zip

Pozdrawiam
i życzę miłego dnia

krowal
Po tym co piszesz widzę że oczekujesz gotowego rozwiązania bo wskazówki nic ci nie dadzą bo ich nie zrozumiesz smile.gif Polecam przenieść temat na zlecenia i podać kwotę jaką jesteś skłonna zapłacić za zrobienie tego. Podejrzewam też, że zabieg podawania się za kobietę ma na celu zachęcenie płci przeciwnej do pomocy smile.gif

Pozdrawiam
i życzę miłego dnia.
szczera1992
hmm mam zadzwonic i udowodnic? smile.gif
ajj

ale dobrze, badz ostrozny w zyciu wink.gif
krowal
Napisałem 'podejrzewam' a nie, że jestem pewien. Jakby nie było nie liczyłbym na to że ktoś odrobi za ciebie pracę domową smile.gif Chodzi mi tylko o to że jeśli to ma być na jutro to nie siedź w temacie co chwile wciskając F5 tylko zacznij to robić sama wink.gif
szczera1992
oj uuwierz próbowałam sama robić zresztą tam w kodach są moje dzieła hihi :-) i nie siedze w temacie caly czas:P
Cysiaczek
Nikt nie będzie tego robił tylko dlatego, że Ci "nie wychodzi". Zamykam temat, potem wywalę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.