Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JS] Pobiranie danych z pliku js
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
winiar789
Witam, bardzo proszę o pomoc a nie mam pojęcia jak to zrobić. Posiadam pliki w js w których jest zdefiniowane wojewodztwo nastepny plik miasto nastepny kod pocztowy i dostepne poczty polskie. I w tym momęcie musze zrobic cos takiego ze w polu select wybieram wojewodztwo np. mazowieckie nizej mam kolejnle pole select ale w tym polu juz pokaza sie miasta tylko z wojewodztwa mazowieckiego potem rozwijajac wybieram miasto np. warszawa i po kliknieciu w warszawe pokaze mi w inpucie kod pocztwy dla warszawy oraz w kolejnym inpucie adresy poczty polskiej dla tego kodu. Wiem że muszę jakoś pobrać dane z tych plików których mam js do selectów ale jak wyszukiwać ?
mccd
Nie odpowiem na twoje pytanie, ale poradzę Ci nie chwytać się za zlecenia, do których wykorzystujesz pomocność userów.
Bo w identycznej sprawie widziałem zlecenie innego użytkownika thumbsdownsmileyanim.gif
toaspzoo
js -> onchange

Nie bierz się za coś, czego nie potrafisz skończyć
Tyle w sprawie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.