Witam, zwracam się do zainteresowanych z prośbą i propozycją pracy.

Ze względów nie wynikłych z mojej winy, straciłem czasowo jedynego programistę jaki ze mną pracował i samemu ciężko mi ogarnąć wszystkie błędy i rozwój gry jednocześnie a nie chce premiery gry przekładać znacząco w kalendarzu tak więc otwieram się na was, wasze doświadczenie i proponuje:

- W przyszłości atrakcyjne wynagrodzenie w stabilnej firmie zajmującej się projektowaniem gier internetowych opartych o przeglądarkę internetową, i nie tylko. Jesteśmy otwartą firmą i wiele naszych projektów nie jest w ogóle związana z grami,
- W przyszłości umowę o pracę na czas nie określony, zdalną, bądź na miejscu w Katowicach,
- Możliwość pracy przy wielu ciekawych projektach w branży IT, innowacyjność i kreatywność to nasza domena!
- Możliwość kształcenia się i nauki w dziedzinach programowania w dziedzinach języków webowych, i obiektowych,
- Atrakcyjne warunki pracy, bez pośpiechu i wymogu bycia aktywnym 8 godzin dziennie,
- Wynagrodzenie adekwatne do włożonego wysiłku w prace oraz doświadczenia i umiejętności,

Czego wymagam?
- Minimalnego wieku 18 lat,
- Dobrej znajomości PHP 5, oraz MySQL 5,
- Wystarczającej znajomości HTML 5, oraz CSS 3,
- Komunikatywnej znajomości języka angielskiego, docelowo nasze gry mają być wydawane w wielu warstwach językowych, przez co baza tłumaczeniowa musi być pisana po angielsku,
- Kreatywności,
- Doświadczenia w pracy grupowej,
- Chęci do pracy

Wszystkie osoby które spełniają podstawowe wymagania mogą składać podania w formie CV na adres e-mail , tzm@n-game.pl jako załącznik w wersji PDF, bądź DOC.

Zastrzegam sobie prawo do odzewu tylko do wybranych osób które mnie zainteresują w celu przeprowadzenia krótkiej rozmowy potwierdzającej wymagane doświadczenie.

------------------------------

W ramach wyjaśnienia jeszcze czytając podobne tematy na forum php pl , tak. Jest to wolontariat, ale tak pracujemy tutaj wszyscy.
Nie szukam osób z ogromnym doświadczeniem tylko osób mających jakie kolwiek doświadczenie gdyż sam nie wyrabiam czasowo, więc jeśli ktoś chce się nauczyć i zdobyć cenne teraz doświadczenie - to zapraszam. A dla osób które będą chciały zostać ze mną na dłużej gwarantuję ciekawe warunki zatrudnienia w momencie gdy projekty jakie są w grafiku zaczną przynosić zyski.

Więc nie skakać że szukam sobie łosi którzy będą pracowali bo ja nie potrafię, pracuje z kilkoma osobami tak samo jak osoba która do nas dołączy.
Pozdrawiam i zapraszam do wysyłania podań i ew. pytań na maila gdyż nie mam czasu zaglądać na to forum zbyt często.