Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kohana]2.3.4
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
jareczekber
Witam!

Jak w temacie. Kontroler laduje mi widok i renderuje tylko ze nie wykorzystujac CSS
Przeczytalem w necie ze nalezy w katalogu glownym uworzyc katalog media a wnim podkatalogi css i img. Tak tez zrobilem. Na wszelki wypadek caly katalog media przekopiowalem tez do katalogu aplication oraz system. Oczywiscie katalogi css oraz img sa wypelnione moimi plikami. Co robie nie tak? Czy nie nalezy jeszcze gdzie w jakims pliku konfiguracyjnym cos ustawic?
skowron-line
Cytat(jareczekber @ 30.05.2012, 00:35:04 ) *
Co robie nie tak?

Zapewne ścieżki do plików masz źle podane ( zobacz w źródle czy ścieżki odpowiadają temu co masz zrobione)
lub
Złe uprawnienia do plików
jareczekber
Cytat(skowron-line @ 30.05.2012, 08:18:57 ) *
Zapewne ścieżki do plików masz źle podane ( zobacz w źródle czy ścieżki odpowiadają temu co masz zrobione)
lub
Złe uprawnienia do plików

Ja sobie chyba teraz dopiero uswiadomilem jaka glupote zrobilem.
Fakt mam jeden kontroler i jeden widok. Ten widok to strona internetowa ale tylko zawartosc <body>
Ubzuralem sobie ze kohana w przypadku kiedy wywoływany jest domyślny kontroler, w ktorym jest odwolanie do widoku, automatycznie uzupelni temu widokowi wszystkie istotne dla strony znaczniki html np. <head> doda z automatu css-y. A to trzeba samemu sobie zrobic szablon strony glownej. Chyba sie nie myle?
2 w nocy to nie najlepsza godzina do kodzenia po calym dniu kodzenia w c++
skowron-line
No niestety wszystko trzeba z palucha wstawić do widoku/ templata
jareczekber
Cytat(skowron-line @ 30.05.2012, 12:08:54 ) *
No niestety wszystko trzeba z palucha wstawić do widoku/ templata

No wlasnie smile.gif
Jak sie polozylem i zanim zasnalem zastanowilem sie jeszcze 5 min i na to wpadlem.

Temat do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.