Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JS][Jquery]Odświerzenie koszyka
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
grzes999
Witam

Wiem, że temat był wałkowy naście razy ale nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi ;/
Otóż mam na stronie mini koszyk. I w tym koszyku mam usuwanie elementów jak i wszystkich. Usuwanie jest zrobione na ajaxie i wszystko ładnie działa tylko teraz chcę zrobić odświeżanie tego koszyka po usunięciu elementu. Wiem, że mógł bym pobrać jeszcze raz zawartość koszyka i wstawić to. Lub po prostu odświeżyć stronę. Ale koszyk jest wysuwany z boku ekranu i przy odświeżaniu schowa mi się. I tak się zastanawiam czy możliwe jest odświeżenie tylko zawartości danego diva. Lub może jest jakiś inny sposób na mój problem.
kamil4u
AJAX ma możliwość przypisania callback-a, czyli funkcji, która wykona się po wykonaniu zapytania. Wykorzystaj to. W niej umieść operacje na DOM-ie( elementach HTML ), żeby usunąć zbędne produkty. Jak potrzebujesz więcej informacji to dokładniej opisz swój problem.
grzes999
Wielkie dzięki, że ja na to nie wpadłem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.