Czy mógłbym prosić o pomoc w ustawieniu 4 list w rzędzie? Nie mogę za nic sobie z tym poradzić. Od razu powiem bo jest pewne utrudnienie. Muszę to zrobić przy pomocy edytora html w CMSie, nie mam dostępu do plików na serwerze a co za tym idzie nie mam dojścia do pliku CSS. Gdybym takowy posiadał nie pisał bym tu. Muszę zrobić wykaz firm z podziałem na branże. Branży mam w sumie 12 i chcę zrobić 4 branże w jednym rzędzie, później pod spodem drugi rząd i trzeci. Lista składa się z nazwy branży i pod spodem jest wykaz wirm jako hiperłącza odsyłające na podstronę z informacjami o firmie. Ma to wyglądać mniej więcej tak:

Próbowałem to robić przy pomocy tabeli ale niestety, wszystko się sypie, zobaczcie:

Spójrzcie jak są rozmieszczone nazwy. Mam branżę 1 a w niej jedną nazwę, później branżę 2 a w niej 3 nazwy i zauważcie że nazwa firmy z branży 1 zjechała mi w dół i jest na równo z nazwą 2 z branży 2. A chcę żeby to było wszystko na jednakowym poziomie. Dlatego właśnie chcę to zrobić na listach ale znowu list nie potrafię ustawić obok siebie. Pomóżcie.
Pozdrawiam.